CREŞTE-ṬI BRANDUL!

DESCOPERAȚI-VĂ PROPRIA MARCĂ PRIVATĂ CU DESIGN CUSTOMIZAT ALĂTURI DE BERGHOFF!

CREAṬIILE BERGHOFF

BergHOFF este un brand internațional care creează, produce și distribuie în întreaga lume ustensile de gătit și articole de bucătărie. Stimulați de cunoașterea pieței, know-how-ul produselor și expertiza internă pe care le-am acumulat de la înființarea BergHOFF în 1994, am creat propria noastră divizie de mărci private, Creaţiile BergHOFF, prin intermediul căreia cooperăm cu retailer-ii din întreaga lume, pentru a le oferi ustensile de gătit și articole de bucătărie atractive și adaptate afacerii lor.

ABORDAREA PROIECTULUI

Puteți conta pe experiența vastă și expertiza aprofundată pe care noi la BergHOFF le-am acumulat, pentru a vă promova brandul cu produse unice adaptate afacerii voastre. De la sfaturi cu privire la cele mai bune materiale, specificațiile tehnice corecte și certificatele obligatorii, până la designul atractiv și suportul necesar pentru o distribuție eficientă, suntem nerăbdători să venim în întâmpinarea cerinţele voastre la toate nivelurile.

BergHOFF este un partener care oferă servicii complete, care vă ghidează la fiecare pas și vă asigură sprijin pe parcursul întregului proiect.

CÂND INTRAṬI ÎN PARTENERIAT CU BERGHOFF,VOI SUNTEṬI IN CENTRUL ATENṬIEI NOASTRE .
Împreună vom crea produse care să stimuleze vânzările cu amănuntul și să vă promoveze brandul. Pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil, optăm pentru o abordare completă a proiectului, bazată pe punctele noastre forte și pe îndelungata noastră experiență.

ANALIZA NECESITĂȚILOR
Organizăm un atelier de inspirație în sediul local al companiei voastre pentru a avea o perspectivă asupra cerințelor afacerii voastre și a solicitărilor clienților voştri. Prin intermediul întrebărilor țintite, vom stabili împreună care sunt dorințele voastre specifice și modul în care putem răspunde cel mai bine nevoilor voastre.

Gestionarea categoriei
Echipa noastră de experți de piață analizează atât sortimentul vostru actual, cât și oferta completă de produse din care clienții voştri pot alege. Apoi vă sfătuiesc cu privire la tipurile de produse care lipsesc din gama voastră de produse și care categorie de produse este cel mai probabil să fie bine primită.

Cercetare și dezvoltare
La BergHOFF ne axăm pe cercetare și dezvoltare. Dacă, în orice moment din timpul procesului de dezvoltare a produsului, observăm o anumită nevoie a pieței sau a clientului, vom întreprinde investigațiile necesare și vom face tot posibilul pentru a oferi o soluție adecvată cu un design inovator. Pentru aceste modele, vom face o primă vizualizare prin prototipare rapidă pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte.DESIGN DE PRODUS
Spre deosebire de mărcile obișnuite de vase de gătit și ustensile de bucătărie, noi avem un proces de dezvoltare a produselor eficientizat, care produce rezultate pe termen scurt. Odată ce designul de bază a fost confirmat, avem suficientă flexibilitate pentru a vă oferi rapid un model 3D și imaginea randată corespunzătoare.

EXPERIENȚĂ ÎN FABRICAȚIE

Datorită parteneriatelor noastre de lungă durată cu partenerii de producție din întreaga lume, fiecare selectat cu atenție pentru expertiza lor de fabricație, putem asigura un proces de fabricație extrem de eficient și un produs final de primă clasă.

DISTRIBUȚIE AUTOMATIZATĂ
În cazul în care nu aveți spațiul de stocare și mijloacele necesare pentru a gestiona singuri distribuția produselor, puteți conta pe experiența logistică a BergHOFF. Avem suficient spațiu de depozitare și resurse semnificative în depozitul nostru pentru a vă asigura că aveți în permanență suficient stoc pe rafturi și clienții primesc produsul rapid.

ABORDARE FLEXIBILĂ A PROIECTULUI

Când vine vorba de afacerea voastră, doriți o soluție care să se potrivească nevoilor, circumstanțelor și așteptărilor specifice. Datorită experienței noastre de lungă durată cu mărcile naționale și internaționale, suntem capabili să asigurăm o abordare flexibilă a proiectului, bazată pe preferințele voastre și pe cerințele unice ale afacerii.

ASIGURAREA CALITĂȚII

Împreună stabilim criterii stricte de calitate pentru produsul finit. Echipa noastră numeroasă de management al calității efectuează apoi audituri intermediare de calitate și se străduiește continuu să mențină cele mai înalte standarde de calitate, pentru a asigura consecvenţa calităţii produselor voastre.