DESIGN SI INOVATIE

DIFERITI | EXPERIMENTATI | VERSATILI

BergHOFF este un brand internațional care creează, produce și distribuie articole de bucătărie sofisticate, care oferă un avantaj net experienței gătitului, în fiecare zi. Pasiunea noastră pentru gătit și atenţia acordată detaliilor au dus la crearea de produse care au fost recomandate și premiate atât pentru estetica, cât și pentru funcționalitatea lor. Distribuit printr-o rețea mondială, BergHOFF este brandul care aduce design și inovație în fiecare bucătărie.

Diferiţi

Nu suntem doar un alt furnizor de articole de bucatarie și vase de gătit. Oferim clienților noștri cele mai bune modele la cel mai bun preț posibil. De la schița inițială până la produsul final, BergHOFF oferă o experiență de gătit completă, printr-o gamă de produse de calitate din care nu lipseşte nimic.

Experimentaţi

Suntem pasionați de vase de gătit în toate formele lor și avem o experiență de mai mult de 25 de ani în domeniu. Totodată, expertiza noastră internă și angajamentul continuu de a realiza un design de calitate au dus la construirea unui brand matur care vă oferă ingredientele potrivite pentru aventurile voastre în ale gătitului de zi cu zi, dar şi pentru ocazii speciale .

Versatili

De la cei mici pana la bucătarii experimentați, pentru un buget limitat sau unul mai mare, la BergHOFF ne propunem să oferim soluții funcționale pentru cât mai mulți oameni posibil. Cu cele 5 colecții ale noastre, răspundem cerințelor fiecărui stil de gătit și oferim o gamă de produse versatile, care poate crește împreună cu clienții noștri. Descopera cele 5 colecții ale noastre: LEO, GEM, RON, ESSENTIAL, OUTDOOR