Pentru RON | Pentru GEM | Pentru LEO | Pentru ESSENTIALS | Pentru CEI CARE PREFERA SA GATEASCA IN AER LIBER

BergHOFF vă ajută să găsiți un cadou potrivit pentru toată lumea. Fie că vreţi să vă surprindeţi partenerul care iubește să gătească, fratele căruia îi place să meargă în camping sau copiii, veţi găsi aici cele mai bune idei de cadouri.

Mountain 1

Pentru Ron

Bucuraţi-vă de lucrurile simple, autentice și cu o notă de modernitate, lucruri care, pentru mulți dintre noi, reprezintă însăşi viața. Cu produsele Ron, aducem simplitate autentică în bucătărie, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de o experiență de gătit completă. Pregătirea unui fel gustos de mâncare în vase care pot fi transmise din generație în generație și savurarea acesteia într-o companie bună sunt echivalentele unor momente de viaţă frumoasă.

Mountain 2

Pentru Gem

Fie că este vorba de încălzirea unei porții de supă la sfârșitul unei zile pline sau de pregătirea unei mese complete, bucătăria este locul unde mergeţi să vă reîncărcaţi bateriile. Cu ustensile de gătit simple, uşor de folosit, aceste preocupări de zi cu zi vor dispărea. Deși vasele Gem sunt caracterizate de linii simple și combinații de culori mai degrabă masculine, ele sunt perfecte atât pentru bărbați, cât și pentru femei, atâta timp cât se descurcă în bucătărie

Incentive

Pentru Leo

Fiecare zi este o nouă șansă de a vă lăsa imaginația să zboare. Fie că este vorba de un mic dejun consistent pe care îl veți lua cu voi într-un recipient la modă, o gustare dulce pentru când aveţi nevoie de un mic impuls sau o masă cu trei feluri de mâncare, pregătită cu vasele de gătit ușoare care vi se potrivesc în mână, alături de Leo, aventurile voastre de gătit zilnice primesc o notă specială. Pur și simplu puneți melodia preferată, intraţi în ritm și găsiţi-vă amestecul perfect de culori, gusturi și arome!

Mountain 1

Pentru Essentials

Primii proprietari de case, care își încep echiparea bucătăriei de la zero, bucătarii amatori care colecționează cele mai practice ustensile de-a lungul anilor sau bucătari experimentați care doresc să înlocuiască unele dintre vechile elemente de bază ale bucătăriei, toată lumea are nevoie în bucătărie de articolele Essentials ! Amestecați-le și combinați-le pentru a crea un set de ustensile care nu numai că ajută orice bucătar să creeze o masă delicioasă, dar este și foarte plăcut de utilizat.

Mountain 2

Pentru cei care preferă să gătească în aer liber

Să alergaţi, să faceţi drumeții, camping, un picnic sau o petrecere la grătar, uneori simţiţi nevoia să ieșiţi afară, iar noi înțelegem perfect. Pentru a ne asigura că pasionații de Outdoor dintre voi au tot ce le trebuie pentru a-și reîncărca bateriile, produsele noastre de exterior sunt concepute punând accent pe confortul utilizatorului. Când reveniți după o ieșire în care aţi folosit produsele BergHOFF, sunteți încărcaţi cu energie bună pentru încă o săptămână aglomerată acasă, la școală sau la birou.

Aveţi întrebări sau doriţi mai multe informaţii?

Nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa de e-mail office@berghoff-romania.ro