LEO

AVENTURI NOI IN BUCATARIE

Leo

O personalitate puternică, dar prietenoasă, designuri jucăușe, dar directe, materiale atât colorate cât și naturale, prin colecția Leo echipa noastră de design BergHOFF a creat un set de articole de bucătărie care combină armonios caracteristici care, la prima vedere, par ireconciliabile. Acest tur de forță este un nou capitol din istoria BergHOFF, dovada că am făcut toate eforturile pentru a ajunge la rezultatul final dorit.

Aventuri noi în bucătărie

Proaspăt, distractiv și funcțional este cel mai bun mod de a descrie această colecție care adaugă instantaneu o notă modernă bucătăriei. Cu o selecție de articole și ustensile de bucătărie reînnoite, își propune să inspire noi aventuri în ceea ce priveşte gătitul și să încurajeze bucătarii să-și pună la încercare abilitățile de gătit. Datorită gamei de modele accesibile, Leo facilitează distracția în bucătărie.

Cine este Leo?

Leo spune povestea unui bucătar tânăr și jucăuș care iubește must-have-urile simple, dar inteligente, pentru a completa un set de bucătărie și vase de gătit. Pentru Leo, gătitul este egal cu distracția pură cu instrumentele potrivite, care sunt atât la modă, cât și funcționale. Este o personalitate modernă căreia îi place să amestece și să potrivească pentru a adăuga acea notă personală în bucătărie fără a face rabat de la calitate.

Gătitul cu Leo

Bucătarul căruia îi place să folosească ustensilele și accesoriile Leo iubește simplitatea inteligentă. Acest bucătar nu caută gadgeturi fără sens, ci apreciază un aspect vizual simplu, care surprinde prin funcții inteligente. Gătește într-o lume în care culoarea se întâlnește cu materiale naturale, de înaltă calitate, iar design-urile elegante merg mână în mână cu caracteristicile practice.

Ustensile de gătit Leo

Nota de „mă simt bine” indusă de această linie provine din amestecul armonios de culori dinamice, forme pure și o ingeniozitate tehnică care se unesc în ustensile de bucătărie simple și multifuncționale. Ușor de combinat cu diversele linii de produse BergHOFF, design-urile LEO sunt instrumentele perfecte pentru a crea amintiri plăcute și experiențe de gătit savuroase.

Caracteristicile Leo

• Veselă multifuncțională, la modă
• Designuri ludice, dar simple
• Funcții inteligente
• Amestec de materiale colorate și naturale
• Ușor de combinat