OUTDOOR

INTALNIREA PERFECTA

Outdoor

Un grătar relaxat cu familia și prietenii este cel mai plăcut mod de a petrece o seară caldă de vară. Sau de ce să nu vă încălziţi lângă un foc care trosneşte, într-o zi senină de iarnă, și să vă bucuraţi de o bucată de carne perfect gătită la grătar?

Întâlnirea perfectă

Seria noastră de articole și ustensile de gătit Outdoor este cel mai bun instrument pentru a reveni la elementele de bază. Nu este vorba doar de a vă găsi timpul necesar să gătiţi, să faceți ceva la grătar sau să afumați diferite alimente într-o manieră perfectă, ci și să vă relaxaţi, să luaţi o gură de aer proaspăt și să vă adunaţi cu cei pe care îi iubiţi. Mai mult decât un mod de a găti, un grătar este locul perfect în care mâncarea bună se combină cu compania plăcută.

Ce este colecția Outdoor?

Colecția noastră Outdoor pune laolaltă tot ce aveți nevoie pentru cea mai bună experiență culinară în aer liber, pe tot parcursul anului. Grătarul ideal, instrumentele potrivite și accesoriile elegante creează împreună contextul pentru o masă excelentă. Outdoor este selecția noastră de produse versatile, care vă ajută să vă perfecționați abilitățile de gătit la grătar, în timp ce intrați în atmosfera de vară sau vă bucurați de aerul rece de iarnă.

Gătitul Outdoor

Gătitul în aer liber depășește ideea de găti alimente la grătar. Este vorba de a aduce întreaga experiență a gătitului în aer liber. Oricine poate scoate o friptură de pe grătar, dar un adevărat pasionat al grătarului este curios să exploreze posibilitățile. Vreți să treceți la nivelul următor și coaceți o pizza crocantă pe grătar, să afumați o bucată delicioasă de somon sau chiar să coaceți nişte clătite cu afine pe plită.

Produsele Outdoor

Pentru a aduce acea doză de creativitate și versatilitate grătarului, colecția BergHOFF Outdoor reuneşte o varietate de grătare și accesorii pentru grătar care vă ajută să dați o notă personală festinurilor voastre în aer liber. Fie că preferați un grătar din ceramică, o bucătărie în aer liber sau un grătar de masă, această colecție oferă cel mai bun echipament pentru a savura acea aromă dulce de grătar.

Caracteristicile Outdoor

• Cea mai bună experiență culinară în aer liber
• Gama versatilă de soluții pentru grătar
• Unelte și accesorii practice pentru grătar